How Well Do You Know Europe? Take This Quiz And Find Out.

1. The first one is always easy, right?

Shutterstock / Jktu_21
Shutterstock / Jktu_21
Answer: France

2. How about this one?

Shutterstock / Jktu_21
Shutterstock / Jktu_21
Answer: Norway

3. Okay…what’s this one?

Shutterstock / Jktu_21
Shutterstock / Jktu_21
Answer: Ireland

4. Did you get this one?

Shutterstock / Jktu_21
Shutterstock / Jktu_21
Answer: Hungary

5. What is this country?

Shutterstock / Jktu_21
Shutterstock / Jktu_21
Answer: Bosnia and Herzegovina

6. This one?

Shutterstock / Jktu_21
Shutterstock / Jktu_21
Answer: Switzerland

7. This might be tough.

Shutterstock / Jktu_21
Shutterstock / Jktu_21
Answer: Iceland

8. What’s this one called?

Shutterstock / Jktu_21
Shutterstock / Jktu_21
Answer: Denmark

9. How about this?

Shutterstock / Jktu_21
Shutterstock / Jktu_21
Answer: Portugal

10. Can you name this country?

Shutterstock / Jktu_21
Shutterstock / Jktu_21
Answer: Slovakia

11. Name this one.

Shutterstock / Jktu_21
Shutterstock / Jktu_21
Answer: Belgium

12. How are you doing so far?

Shutterstock / Jktu_21
Shutterstock / Jktu_21
Answer: England

13. Do you know the name of this country?

Shutterstock / Jktu_21
Shutterstock / Jktu_21
Answer: Poland

14. This country! Name it!

Shutterstock / Jktu_21
Shutterstock / Jktu_21
Answer: Romania

15. You’re almost done with this quiz.

Shutterstock / Jktu_21
Shutterstock / Jktu_21
Answer: Italy

16. Are you confident?

Shutterstock / Jktu_21
Shutterstock / Jktu_21
Answer: Greece

17. Are you sure you know the name of this country?

Shutterstock / Jktu_21
Shutterstock / Jktu_21
Answer: Germany

18. What is this country called?

Shutterstock / Jktu_21
Shutterstock / Jktu_21
Answer: Sweden

19. And this one?

Shutterstock / Jktu_21
Shutterstock / Jktu_21
Answer: Czech Republic

So, geographers! How well did you do? TC mark

More From Thought Catalog

Follow Michael at @UghHugs. Follow Michael on or read more articles from Michael on Thought Catalog.
blog comments powered by Disqus